Trabzonspor’un sürpriz bir hamle ile kadrosuna kattığı iddia edilen Kolombiyalı forvet Fabian Castillo transferinde sürpriz bir pürüz çıktığı ortaya çıktı.

Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın listesinde olduğu belirtilen ABD MLS Ligi ekiplerinden Dallas’ta forma giyen Fabian Castillo konusunda iki kulübün ve oyuncunun kendisiyle de anlaşma sağlanmasına rağmen ortaya sürpriz bir pürüz çıktığı bilgisine Sporcope.com ulaştı. Castillo ile 1,5 milyon euro yıllık garanti ücret konusunda anlaşma sağlandığı ifade edilirken iki kulübün oyuncunun maliyeti konusunda anlaşma sağladığı ancak ödeme şekillerinde sıkıntı yaşandığı belirtiliyor.

Dallas kulübünün Castillo’nun bonservisi için istediği 3 milyon euro’yu tek seferde ödenmesi için Trabzonspor’a baskı yaptığı, Karadeniz ekibinin ise ödemeyi 4 eşit taksitte yaptırmak için çözüm yolu aradığı bilgisine ulaşıldı.

İki tarafın da bu isteğinde katı olduğu ve küçük gibi görünen bu pürüzün transferin olmasını engelleyecbileceği konuşuluyor. Bonservis ödeme şekli konusunda uzlaşmaya varıldığı anda ise transferin önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon MLS’te 17 maça çıkan ve 3 gol 3 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki Castillo sol kanat ve forvette forma giyebiliyor.