61SAAT SPOR SERVİSİ PANELDEN BİLDİRİYOR

Trabzon'da bugün düzenlenen "Trabzon ve ülkemiz futbolunun dünü, bugünü ve yarınları" konulu panelde ilginç diyaloglar dikkat çekti.

Panele konuşmacı olarak katılan yazar Erdal Hoş ile Trabzonspor efsaneleri arasında geçen diyalog salonda herkesi güldürdü.

"ARAPLAR TRABZONSPOR'U ALIR"
Panelde konuşan Yazar Erdal Hoş, "Trabzonspor gibi geçmişi olan inanın Avrupa'da 10 tane kulüp yok. Ama biz bir cenaze organizasyonumuzu bile yönetemiyoruz. 30 yıldır bu takım düzgün yönetilmiyor. Şu salona bakın. Koca Trabzonspor camiası bu salonu dolduramadı bile.. Bakın eğer 5 yıl daha bu takımı düzgün yönetemezsiniz gelip Arap sermayesi Katar'dan alır kulübü sizde oturur tribünden izlersiniz" dedi.

"BU TAKIM SADECE TRABZON VE TRABZONSPORLUARDAN DEĞİL"
Efsanelerin "Trabzonlular Trabzonspor ancak kurtarır" fikrine Hoş,"Hayır. Bu takım Trabzon ve Trabzonsporlulardan ibaret değil. Bu takım başarılı olmuş Trabzonlu olmayan bir çok futbolcu yetiştirdi." şeklinde konuştu.

"PAS VERMİYORLAR Kİ"
Hoş efsanelere,"Artık topa girin... Müdahale edin. Trabzonspor'un bir sistemi yok" diyerek sitem etti. Ali Kemal Denizci,"Pas vermiyorlar ki" diyerek cevap verince salonda gülüşmeler oldu. Birazdan efsaneler Hoş'a cevap verecek.