61SAAT SPOR SERVİSİ-SERKAN KILINÇ- Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi kapsamında bu hafta perşembe günü oynayacağı Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna'ya giderken Serdar Gürler yine kadroya alınmadı. 

Trabzonspor’a, Elazığspor’da kiralanan ve Trabzonspor’un oynadığı 4 resmi karşılaşmadan sadece Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında oynanan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının 18 kişilik maç kadrosuna alınan oyuncu, şansızlığını  bir türlü kıramıyor.

Geçen hafta Fenerbahçe maçı öncesi Ç. Rizespor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında maça eksikliklerden dolayı 11’de başlayan Serdar, bu karşılaşmada bordo-mavililerin ilk golünü kaydetmişti. Bu performansına rağmen Fenerbahçe maçının da 18 kişilik kadrosuna alınmayan Serdar, son olarak Metalist maçının da kadrosuna alınmadı.

Trabzonspor’da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’den önce alınan futbolcular arasında yer alan oyuncu istekli görüntüsü ile deneyimli teknik adam tarafından kadroda tutulurken maç kadrolarına alınmaması ise dikkat çekiyor.

Trabzonsporlu taraflarla uyumu nedeniyle kısa sürede kendini sevdiren Serdar’ın ilerleyen maçlarda takım içerisinde yer alacağı kaydediliyor. Ancak bu noktada Serdar Gürler’in en büyük şansızlığı ve Trabzonspor’un en büyük şansı ise oynadığı kanat mevkiisinin bordo-mavililerde alternatifinin bol olması olarak gösteriliyor.

Serdar, Trabzonspor’un 4 karşılaşmasında sadece Erciyesspor karşısında görev alırken bu maçında son 7 dakikasında oyuna dahil olmuştu.