Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Metinkale Köyü'nün ilköğretim okulunda geçtiğimiz öğretim yılında yaşanan "forma rezaletinden" sonra Trabzonspor’un etkin taraftar gruplarından BordoMavi.net anlamlı bir kampanyaya imza attı. Üyelerin desteğiyle yüzlerce forma alan BordoMavi.net, okula giderek öğretmenler gününde formaları teslim etti. 

Konuyla ilgili bugün bir açıklama yayınlayan BordoMavi.net, şu ifadelere yer verdi:
“ BordoMavi.Net olarak bir forma kampanyası başlatmıştık. Üyelerimizin de desteğiyle Metinkale İlköğretim Okulu'ndaki minik kardeşlerimize formalarını bugün, öğretmenler gününde teslim etmiş olmanın hazzını yaşıyoruz.
Forum üyelerimizle birlikte büyük bir aile olarak, Trabzonsporlu'luk bilinciyle asla göz ardı edemeyeceğimiz bu durumu telafi ederken, minik kardeşlerimizin sevinci ise yüzlerinden okunuyordu.
Cumartesi akşamı kazanılan Galatasaray maçından sonra maçın kahramanlarından olan Özer Hurmacı "Ben küçüklüğümde galibiyetlerden sonra gurbette olmanın da vermiş olduğu yoğunlukla pazartesi günleri okula formamla giderdim. Bu galibiyetle birlikte Trabzonspor'a gönül veren kardeşlerimiz de okula giderken formalarını giysinler..." diyerek temennisini belirtmişti”

Bu şekilde Özer Hurmacı'nın da temennisine bir nevi katkı sağlanmış ve minik kardeşlerimiz haftanın ilk gününde okula formalarıyla gitmiş oldu.

Bizlere olan ilgi alakalarını eksik etmeyen okul müdürü Ömer Yazıcı ve öğretmenlerimizin bu davranışları karşısında teşekkürü borç bilir, öğretmenler gününü kutlarız...

Yönetim kurulu üyelerimizin, üyelerimizin ve şampiyon boksörümüz Selçuk Aydın'ın da katılımı ile gerçekleşti”