Trabzonspor'da muhalifler ile yönetim arasında ki resmen 'kongre' için resmen satranç oynanıyor. Yargıtayın, Trabzonspor'un 2013 Mayıs ayında İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçildiği kongrede yönetimin görev süresiyle ilgili ek maddenin iptaline karar vermesinin ardından bordo-mavili yönetim sürecin uzaması için Tekirdağ Şarköy'den 'Karar düzeltme' talebinde bulunmuştu. 

Tekirdağ'dan 15 gündür evrakların gelmemesi üzerine Trabzonspor'un muhalif kesim avukatlarından Eda Lermi Zorer, Tekirdağ'a giderek evrakların gönderilmesini sağladı.
Bu iddia ise bugün Trabzon Medyasında Günebakış Gazetesi tarafından ortaya atıldı. Gazetede Enis Yıldırım'ın haberinde bu durum şu şekilde dile getirildi:
"Yargıtay'a evrak "Geç ulaşsın" diye Tekirdağ Şarköy'den mürcaat eden Trabzonspor'un başvurusu 15 gündür Trabzon'a ulaşmadı. Ancak Trabzonspor sevdalısı Avukat Eda Lermi Zorer önce Şarköy'e gitti ve evrakları göndertti. Ardından dün Trabzon'a gelerek bu kez aynı evrakı Yargıtay'a gönderilmek üzere postaya verdirdi.

Trabzonspor yönetiminin itirazın hakim tarafından taraflar Recep Bakırtaş ve Ali Sait Yılmaz'a yazılması ve onlardan gelecek cevapla birlikte sürenin 15-20 gün uzayacağı beklentisi boş çıktı. Bakıştaş ve Yılmaz'ın vakeletini alan Avukat Zorer aynı günü evrakı tebliği aldı ve cevabını yazıp yargıtay'a gönderdi"