Trabzonspor, golcü için çalışmalarını Avrupa’da yoğunlaştırdı. Bordo-Mavililer’de Başkan Sadri Şener ve transferin patronu Giray Bulak, transfer için Hollanda’ya giderken, burada ilk hedefin Vitesse’nin Fildişili yıldızı Bony Wilfried olduğu, bu oyuncu ve kulübü ile görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Bordo-Mavililer, 7 milyon EURO isteyen Bony için 5 milyon EURO’luk bir teklif yaptığı ve transferi bitirme aşamasına geldiği belirtildi.

BU HAFTA BİTECEK

Trabzonspor, ünlü golcü olarak gündemine aldığı M.United ile bağlarını koparan Bulgar golcü Berbatov için de temasta bulunduğu ifade edilirken, Benfica’dan Saviola’nın da gündemdeki yıldızlardan olduğu belirtildi.

Portekiz’den Braga’nın golcüsü Lima’nın da Burak Yılmaz sitili ile golcü listesine eklendiği ifade edildi. Başkan Şener ve Bulak’ın en geç yarına kadar forvet ve stoper transferini bitirmeyi amaçladıkları ifade edildi.


GİRAY VE BAŞKAN AVRUPA'DA

Şakar, yaptığı açıklamada, transferde eksik gördükleri mevkilere oyuncu katmak istediklerini belirterek, "Genel menajerimiz Giray Bulak, yurt dışında bulunuyor. Bazı görüşmeler yapıyor ancak şu anda netleşmiş bir şey yok" dedi. Kısa süre içerisinde görüşmelerden sonuç almak istediklerini ifade eden Şakar, "Başkanımız da bugün Trabzon'a gelecek. Tekrar bir durum değerlendirmesi yapacağız" diye konuştu.
KAYNAK:GÜNEBAKIŞ