TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca, TSGİAD Başkanı Emre Aksoy, TSİAD Başkan Yardımcısı Nezih Onur, TGİAD Başkan Vekili Ömer Demir, KARGİD Başkan Vekili Hasan Aktaş ve MÜSİAD Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz ve yönetim kurulu üyeleri, bordo-mavili kulübü ziyaret ederek, Asbaşkan Nevzat Şakar ve Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman ile görüştüler.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, "Trabzonspor hepimizin ortak paydasıdır. Kulübün içerisinde veya dışarısında olmak önemli değildir. Önemli olan kulübümüzün daha iyi noktalara gelmesi için elimizden geldiğince çalışmaktır. Sizlerin üreteceği projeler veya fikirleriniz bizim çok önemlidir. Bu nedenle her konuda desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Sivil Toplum Derneklerinin başkan ve temsilcileri ise her zaman Trabzonspor'un yanında olduklarını ve destek olmaya çalıştıklarını belirterek, özellikle satışına devam edilen kombine kart alımında etkin rol oynayacaklarını vurguladılar.

TRABZONSPOR'UN HAZIRLIK MAÇI TARİHLERİ BELLİ OLDU

Trabzonspor yurt dışında oynayacağı hazırlık maçlarındaki rakipleri belli oldu. Buna göre Bordo-Mavili Takım ilk maçını 29 Temmuz Pazar günü FC Südtirol takımı ile yapacak. 2 Ağustos Perşembe - Greuther Fürth ve 4 Ağustos Cumartesi - Queens Park Rangers ile yapacak. -