Yakın geçmişte Fenerbahçe'nin bu kadar moralsiz olduğu ve bu kadar kötü oynadığı bir maç hatırlamıyorum. Buna rağmen Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi yenememesinin başlıca sorumlusu Şenol Hoca'dır. Neden mi?:

Golcüsü olmadığı için Avrupa kupalarından elenen TS, transfer ettiği ve gerçek golcü vasfında tek oyuncusu olan Mark Janko'yu 88 dakikada kenarda bekletti ve son 3 dakikada oyuna aldı.



Aylardır, bırakın 90 dakika oynamayı, nerede ise takıma hiç giremeyen Olcan'da 90 dakika ısrar edince, O da bunun hakkını verdi ve en az 3 tane net gol pozisyonunu harcadı. 

Oyundan alınacak o kadar oyuncu varken, en iyi oynayanlardan biri olan Yasin'i oyundan alarak takımı frenledi. 

Sivas maçının en iyilerinden biri olan Zeki neden oynamadı bilen var mı?. Zeki, hem defansa hem ofansa katkı sağlayan dinamik ve kabiliyetli bir oyuncu. 

Fenerbahçe'nin yakaladığı tek net gol pozisyonu da, kale alanı önünde topla dans eden Zokora'nın topu rakibe kaptırması ile meydana geldi.

Kimse bana; 
Oynadığımız takım Fenerbahçe idi, bizim çok sakatımız vardı demesin. Ligin çoğu takımları bu Fenerbahçe'yi yenerdi. Trabzonspor da yenebilirdi, yenmeli idi. Ancak, golcüsüz oynamak ve oyuncu tercihlerindeki hatalar buna imkan vermedi.