Trabzonspor ile sezon başında ismi anılan ancak bordo-mavililerin transfer etmediği Muhammet Demir’in adı bu kez Fenerbahçe ile anılıyor. Gazetelere yansıyan haberlere göre Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal bu ismi ısrarla transfer etmek istiyor. 
Trabzonspor’un sezon başında transfer listesinde yer aldığı ileri sürülen Trabzonlu golcü Muhammet Demir ile ilgili son günlerde dikkat çeken haberler yapılmaya başlandı. Bordo-mavililerin sezon başında transfer etmediği Muhammet Demir ile ilgili Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal’ın devreye girdiği yazıldı. 
Gazetelere yansıyan haberlere göre, Kartal yönetimden iki yerli takviyesi istiyor. Biri ortaya biri ileriye. İsmail Hoca’nın ileride düşündüğü isim Gaziantepspor’da ter döken Muhammet Demir. Galatasaray’ın da listesinde olan ve gelecek vaat eden oyuncu için yönetimin nabız yoklaması bekleniyor.

5 GOLÜ VAR
22 yaşındaki Muhammet Demir, 5 sezondur Gaziantepspor forması giyiyor. Büyüklerin yakın markajındaki genç forvetin bu sezon 10 maçta 5 golü bulunuyor.