Geçen sezon Londra Türk Ligi İkinci Küme’de hem ligi, hem kupayı alarak büyük başarı gösteren Trabzonspor, bu yıl yeni bir zafere gidiyor.

Başkanlığını Sinan Kaya, menajerliğini de kardeşi Emrah Kaya’nın yaptığı Bordo-Mavili ekip kurduğu güçlü kadrosuyla Birinci Küme’de de hedefe çok yaklaştı. Mutlu sona ulaşmak için sadece 180 dakikası kalan Trabzonspor’un geçen hafta ligin büyük favorisi Dumlupınar Iceworld karşısında aldığı 2-1’lik galibiyet, onları şampiyonluk yarışında bir adım öne geçirdi.

Sahanın en iyilerinden biri olan ve Türk Ligi’nin tecrübeli futbolcularından Uğur Aydemir’in attığı şık gol sonrası yaşanan büyük sevinç görülmeye değerdi. Menajer Emrah Kaya ile birlikte sevinci kutlayan Trabzonsporlu futbolcuların fotoğraf  karelerine yansıyan bu görüntüleri onların hedef doğru ilerlemelerinde en büyük avantaj.

Bordo-Mavililer, yakaladıkları şampiyonluk kupasını kucakladıkları takdirde Türk Ligi Birinci Küme’de tarih yazmanın bir başka sevincini de yaşayacak. Bu yıl 40’ıncı yılını kutlayan Londra Türk Ligi Birinci Küme’de Kıbrıs kökenli takımların büyük üstünlüğüne son verecek ve şampiyon olan ilk Türkiye kökenli takım olarak yeni bir sayfa açacak.

Fotoğraflar: Yunus Dalgıç