14 Temmuz'a kadar Tegelen'de hazırlıklarına devam edecek olan Bordo-Mavililer, daha sonra Hollanda'nın Almanya sınırı yakınlarındaki Vaals kasabasına geçecek. Trabzonspor'un buradaki kampı ise 22 Temmuz'da sonra erecek.

Hollanda kampı dahilinde dört hazırlık maçı yapması planlanan Trabzonspor, 11 Temmuz Çarşamba günü Almanya'nın Krefeld kentinde KFC Uerdingen'le karşılaşacak. 13 Temmuz Cuma günü yine aynı şehir ve statta Hollanda'nın Willem II takımıyla karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'un, 18 Temmuz Çarşamba günü Charleroi ekibiyle Sittard'da ve 21 Temmuz Cumartesi günü ise Standard Liege takımıyla Saint'te hazırlık maçı yapacak.

Trabzonspor Hollanda kampındaki ilk iki maçı seyircisiz oynanacak. Buna göre 11 Temmuz'daki KFC Uerdingen ile 13 Temmuz'daki Willem II müsabakalarına taraftar alınmayacak.

Almanya Futbol Federasyonu tarafından alınan karar gereğince seyircisiz oynanacak olan maçlara gerekçe olarak Türk seyircilerin daha önceki karşılaşmalarda meşale yakmaları, sahaya atmaları, gerek karşılaşma sırasında gerekse de sonrasında oyun alanına girmeleri gösterildi