Trabzonspor'da Glowacki ve Mustafa Yumlu'nun sakatlanması ardından tek stoper olarak Giray Kaçar kaldı.

Stoper sorunu konusundaki bir soruyu sitemkar bir ifadeyle yanıtlayan teknik direktör Şenol Güneş de, "31 kişilik kadromuz var. Bizde sıkıntı olmaz" diyerek, yönetime transfer mesajı gönderdi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında dün akşam İstanbul Güngörenspor'u yedek ağırlıklı bir kadro ile mağlup eden Trabzonspor'da stoper sıkıntısı yaşanıyor. Glowacki'nin sakatlığı nedeniyle Samsunspor maçında oynamayacak olması, Mustafa Yumlu'nun da dün akşam sakatlanması elde tek stoper olarak Giray'ı bıraktı. Teknik direktör Şenol Güneş, "İlerleyen dönemde stoper sıkıntısı yaşar mısınız?" şeklinde soru soran gazetecilere, sitemkar bir şekilde, "31 kişilik kadromuz var. Bizde sıkıntı olmaz" diyerek yönetime gönderme yaptı. Yönetimin Şenol Güneş ile konuşarak bu mevkiye bir takviye yapması bekleniyor.

AYKUT'A YOĞUN TEDAVİ PROGRAMI

Öte yandan hafif sakatlığı bulunan Aykut Akgün'ün de Samsunspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Glowacki'nin yokluğunda orta sahada önemli bir sorumluluk üstlenen Aykut'un, bir iki gün dinlendikten sonra tam hazır hale gelmesi bekleniyor. Bu arada Güneş, dün akşam oynanan maçta solbek Cech'i orta sahada görevlendirerek olası bir sıkıntı durumunda Slovak futbolcuyu burada da değerlendirebileceğinin mesajlarını verdi.

ONUR: "İNANILMAZ BİR HEYECANDI"

Trabzonspor'da 10 ay sonra sahalara dönen Onur Recep Kıvrak, İstanbulGüngörenspor maçında çok büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Onur, tribünlerin, 'Onur, Onur' diye bağırmasını özlediğini belirterek, "Sahaya çıktığımda tüm arkadaşlarım yanıma gelip bana destek verdi. Tribünlerden de büyük destek aldım. Maç içerisinde çok fazla topa dokunma şansım olmasa da futbol oynamayı özlemiştim. İnanılmaz bir heyecandı çok mutlu oldum. Umarım bundan sonra yine forma şansı gelir ve elimden gelenin en iyisini yaparım" dedi.

SERCAN: "KENDİMİ HEP HAZIR TUTTUM"

Bordo mavili forma altında dün akşam ilk maçına çıkan Sercan Kaya ise, sergilediği performansla büyük beğeni topladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Antalya kampı sırasında çalışkanlığı ile dikkat çeken Sercan Kaya, ligde de iki hafta 18 kişilik kadroya girmeyi başarmıştı. İstanbulGüngörenspor maçında 1 gol atan ve 90 dakika sahada kalan Sercan, kendisini forma için her zaman hazır tuttuğunu belirterek, "Benim konumumdaki oyuncuların hazır beklemesi gerek. A2 maçlarında oynayarak ve ekstra antrenmanlar yaparak kendimi hazır tutuyordum. Şans gelince değerlendirmek istiyordum. Maç içerisinde arkadaşlarım da bana yardımcı oldular. İyi bir görüntü sergilediğimi düşünüyorum" diye konuştu.