Bu sezon oynadığı mevkide harikalar yaratan Trabzon kökenli oyuncu, Trabzonspor kıskacına girdi

Trabzonspor Teknik Kadrosu yeni sezon transfer politikasını belirlerken, takımın ihtiyaçlarına göre özelikle sözleşmesi sona erecek oyuncular üzerinde duracak. Bu çerçevede yapılacak yetenekli futbolcu transferinde bir isim daha netleşti. Sivasspor formasını başarıyla giyen ve sol kanat ile orta sahada ortaya koyduğu performansıyla yıldızı parlayan Trabzon kökenli futbolcu Aydın Karabulut’un da listenin başında yerini aldığı kaydedildi. Herta Berlin alt yapısında yetiştikten sonra Beşiktaş’a transfer olan ve Ankaraspor, Ankaragücü, Elazığspor formasını giyip son olarak Sivasspor’a giden 26 yaşında ki tecrübeli kanat oyuncusu Aydın’ın sözleşmesini bitecek olması ve maliyetinin düşüklüğü büyük avantaj olarak kabul edildi.

Teknik Kadronun Aydın’ın özel hayatını araştırdığı ve yıldız isimde son dönemlerde olumlu değişimler gördükleri için transferine yeşil ışık yaktıkları belirtildi. Hızı çabukluğu adam eksiltme becerisi arkadaşlarına gol pası atma ve çizgiyi çok iyi kullanma özellikleri olan Aydın’ın Olcan’ın gitmesi halinde doğacak boşluğu rahatlıkla dolduracağına karar verildi.

Futbol hayatı boyunca Trabzonspor’a da 1 gol atan oyuncu bu sezon Elazığspor ve Sivasspor olmak üzere toplamda Türkiye Kupası da dahil şimdiye kadar oynanan 36 maçın, 30’un da ilk 11’de başladı. 2731 dakika süre olan oyuncunun bu sezon ise 3 golü bulunuyor. İstikrarı ile göz dolduran ve Mayıs ayında kontratı biten oyuncunun Trabzonspor’un düşündüğü bol alternatifli kadroda olması düşünülüyor.

Beşiktaş’ta 4 sezon forma giyen Aydın,  bu takımda fazla süre bulamayınca Ankaragücü, Ankaraspor, Karabükspor, Göztepe, Elazığspor ve son olarak da Sivasspor’a transfer oldu. Oyuncu transfer piyasasında bugüne kadar en yüksek değerine 1,5 milyon Euro’ya kadar ulaştı. Ancak oyuncu sezon sonu serbest kalıyor. 

KAYNAK: KUZEY EKSPRES GAZETESİ

DERLEME 61SAAT.COM