Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kuraları yarın İstanbul'da çekilecek.

Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilecek kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri ile kulüp temsilcileri katılacak.

Kuraya, 3. turda rakiplerini eleyen 27 takım'ın yanı sıra, bu sezon Avrupa kupalarında Türkiye'yi temsil eden Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da bu kademeden itibaren katılacak.
reklam

Kura çekiminde, seri başı olan takımlar Adanaspor, Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor, Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor, Medical Park Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Orduspor, Sivasspor ve Trabzonspor ile seri başı olmayan takımlar 1461 Trabzon, Altay, Balıkesirspor, Bandırmaspor, Bayrampaşaspor, Bozüyükspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Göztepe, MKE Ankaragücü, Manisaspor, Nazilli Belediyespor, Pendikspor, Polatlı BUGSAŞ Spor, Şanlıurfaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Tokatspor yer alacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur müsabakaları 27, 28 ve 29 Kasım tarihlerinde, tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak.