Trabzonspor’da gelecek sezon kadroda olacak isimler netleşmeye başladı...

50. Yılda şampiyonluk parolasıyla göreve gelen ancak görev süresinde sportif anlamda yüzü gülmeyen bordo-mavili yönetim, sezon sonunda büyük operasyona hazırlanıyor. Fenerbahçe maçının ardından 6 oyuncuyu kadro dışı bırakan bordo-mavililer, sezon sonunda yola devam edilecek oyuncuları da büyük oranda belirledi.  

Hem takımın başına getirilmesi planlanan teknik adam hem de scout ekibi ile koordineli çalışıp kadroyu şekillendirme uğraşında olan yönetim, ilk etapta 7 bankosunu belirledi. Her ortamda Onur’a destek çıkan ve ona duyduğu güveni seslendiren başkan Muharrem Usta, 50. Yıl yürüyüşünde kaptanının en önde olacağını sürekli seslendiriyor. Onur’un yanı sıra Mehmet Ekici’de gelecek yıl kadroda olacak banko isimlerin başında geliyor.  

Usta yönetimi, kötü dönemde kendilerini gösterme imkanı bulamayan Muhammet Demir ve Güray Vural’ı da gelecek yıl çok daha farklı bir performans ortaya koyacağına inanıyor. Yönetimin, diğer banko oyuncuları ise Bosingwa, Aytaç ve Okay olacak. Bosingwa’yı birçok alanda değerlendirme alternatifi üzerinde duran Usta yönetimi, diğer tüm oyuncular için gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alacak. Usta yönetimi, bu sezon A Takım’a çıkan oyuncuları da gelecek sezonun kadrosunda tutmayı planlıyor.