Teknik Direktör Şenol Güneş eksikleri görme açısında karşılaşmaya büyük bir önem verirken, kafasındaki ideal kadro hakkında da notlar tutacak.

Hollanda kampının son hazırlık maçını 21 Temmuz Cumatesi günü TSİ ile saat 19:00'da Belçika'nın güçlü ekiplerinden Standard Liege'e karşı oynayacak olan Trabzonspor'da ilk ciddi sınavını verecek. Oyandığı 3 hazırlık maçında 2 galibiyet ve bir beraberlik alan Karadeniz ekibi, Hollanda kampının ilk hazırlık maçını KFC Uerdingen karşısında 1-1'lık skor alırken, Wıllem II'i 4-1 mağlup etti. Belçika'nın Chaleroi takımı karşısında ise sahadan 1-0'lık galibiyet ayrılmıştı. Bordo-mavili takımın söz konusu maçlarda ortaya koyduğu futbol beğeni kazanırken yeni transferlerin durumu ise teknik direktör Şenol Güneş'i memnun etmişti.

GÜNEŞ İDEAL KADRO İÇİN NOTLAR TUTACAK
Hollanda kampının ilk ciddi sınavını Belçika'nın güçlü ekiplerinden Standard Liege karşısında verecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'de gelecek sezon oynatmayı planladığı oyun şablonu hakkında önemli notlar tutacak ve ideal kadrosu hakkında önemli fikir sahibi olacak. Eski oyuncularıyla yeni transferlerin takıma olan uyumunu daha yakında görecek olan deneyimli teknik adam, daha hızlı ve tempolu oynamaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunacak.