61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor'un Hull City’den transfer olan ancak bekleneni veremeyince Sunderland’a kiralanan N’doye, bugünlerde büyük gurur yaşıyor. Futbol yaşantısında en verimli günlerini geçirdiği F.C. Kopenhag takımı oyuncuya ilginç bir jest yaptı.

Kopenhag, Senegalli oyuncunun giydiği 14 numaralı formayı imzalı bir şekilde müzeye kaldırıp sergileme kararı aldı.  Bu davranış için Danimarka’da herkese teşekkür eden N’doye, “Danimarka’nın büyük müzelerinden birinde benim ismimi görmekten gurur duyuyorum. Bana yaşattıkları bu duygudan dolayı Danimarka’da herkese teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’da geçen yıl gösterdiği kötü performans nedeniyle bu yıl bordo-mavililerde satış listesinde yer alan Trabzon’a dönüp dönmeyeceği meçhul olan oyuncunun, formasının müzeye kaldırılması ise ilginç bir tesadüf oldu.

N’doye, 2012 yılında Trabzonspor’un transfer girişimlerine rağmen 5 milyon Euro’ya Lokomotif Moskova’ya transfer olmuş, burada 2 sezonun ardından Hull City’e transfer olmuştu.