61SAAT HABER SERVİSİ - TAYFUN ÇÖPÇÜ - Trabzonspor Kulübü, Artvin'in Hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelan felaketi nedeniyle bu ilçeye ziyarette bulunurken, yine Trabzonspor camiasının önemli bir ismi olan merhum sanatçı Kazım Koyuncu'nun da mazına gidildi. Trabzonspor yönetici, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafile Koyuncu'nun mezarını ziyaret ederken burada Türk futbolcular  dua okudu. 

Koyuncu'nun mezarı başında kısa bir konuşma yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Yaşadığımız gibi, sevgisini hala hissediyoruz. İnsanlar yaşar ve ölürler. Ailesine teşekkür ediyoruz. Sadece ülkesi Türkiye için değil Gürcistan için de değerli bir insan. Bu gibi insanlar ölmüyor her zaman ortaya koydukları değerlerle yaşıyor" dedi.
Kazım Koyuncu, özellikle Karadeniz müziğine getirdiği yeni bir anlayışla Türkiye'de bir çok kişinin gönlünde taht kurarken fanatik Trabzonspor taraftarıydı. Trabzonspor için marşlar yazan Koyuncu, Kanser nedeniyle 2005 yılında 33 yaşında hayatını kaybetti.