Transferde son aya girilmesi nedeniyle çalışmalarına hız veren Beşiktaş Yönetimi, Trabzonsporlu Volkan Şen’den sonra Halil Altıntop’u da gündemine aldı. Bordo-mavili yönetimle, bu iki oyuncu için dolaylı olarak görüşmelere başlayan Siyah-Beyazlılar, Karadeniz ekibinin Mustafa Pektemek’i bir kez daha istemesi nedeniyle sıkıntıya girdi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, Volkan Şen’i kadrosunda düşünmemesi nedeniyle harekete geçen Beşiktaş Yönetimi, Samet Aybaba’nın isteğiyle Halil Altıntop’u da transfer etmek için girişimlerde bulundu. Ancak Kartal, kesinlikle bu transferlerde Mustafa Pektemek’i takasta kullanmama kararı aldı. Bordo-Mavili kulübün Mustafa Pektemek’i ısrarla istemesine rağmen, bu oyuncuyu göndermek istemeyen Beşiktaş, Mustafa Pektemek’siz bir formül üzerinde çalışıyor.
İstanbul’da buluşma
Halil Altıntop ve Volkan Şen transferleri karşılığında bir miktar para ve iki genç oyuncu vermek isteyen Kartal’ın bu önerisine ise Trabzonspor Yönetimi’nin soğuk baktığı ortaya çıktı. Bütün şartları zorlayarak Halil Altıntop ile Volkan Şen’i renklerine katmak isteyen siyah-beyazlılar, önümüzdeki günlerde yeni bir teklifle, Trabzonspor Yönetimi ile İstanbul’da bir araya gelecek.
Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Halil Altıntop ile Volkan Şen’in alınması halinde yönetimden başka yerli oyuncu istemeyecek, yerli transferinde perdeyi kapatacak.