Zorlu maç öncesi Trabzonspor`da Beşiktaş maçında sakatlanan Halil, Zokora ve Colman ile hafta başında yapılan antrenmanda sakatlanan Aykut`un durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Hafta başında yapılan 3 idmanda takımdan ayrı çalışan 4 futbolcunun durumunun bugün yapılacak son idmanda kesinleşmesi bekleniyor. Ancak sakatlıkları ciddi olmayan futbolcuların teknik direktör Şenol Güneş`in görev vermesi halinde Galatasaray`a karşı forma giyebileceği kaydedildi.

Süper Final`in ilk haftasındaki Fenerbahçe maçında burnu kırıldığı için geçtiğimiz haftaki Beşiktaş maçında oynayamayan Burak Yılmaz`ın durumu ise belirsiz. Sakatlığının yanı sıra bir firmanın ürün tanıtı için gittiği İstanbul`da Trabzon`daki hava muhalefeti nedeniyle gecikmeli olarak dönen golcü futbolcunun, dün basına ve taraftara kapalı yapılan antrenmanda takımla çalıştığı bildirildi. Başarılı futbolcunun, kondisyon ve mental olarak hazır olması halinde Galatasaray maçında maskeyle forma giyebileceği belirtildi. Ancak hafta içerisinde sadece 2 antrenmana katılabilen Burak`ın ilk 11`de maça başlaması zor görünüyor.

MAÇI KADIN VE ÇOCUKLAR İZLEYECEK

Trabzonspor`un normal sezonda Fenerbahçe ile sahasında oynadığı maçta çıkan olaylar nedeniyle aldığı 2 maç seyircisiz oynama cezasından dolayı Galatasaray maçını bayanlar ile 12 yaş altı çocuklar izleyebilecek. Bordo-mavililer, ceza nedeniyle geçtiğimiz haftaki Beşiktaş maçını da bayan ve çocuk taraftarların önünde oynamıştı.

MAÇI YILDIRIM YÖNETECEK

Hüseyin Avni Aker Stadı`nda saat 19.00`da başlayacak Trabzonspor-Galatasaray maçını Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım`ın yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Ekrem Kan yapacak.

TRABZONSPOR`UN MUHTEMEL 11`İ

Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman, Adrian, Olcan, Alanzinho, Halil

Sakat ve Cezalı: Yok