Yıldız oyuncu, Sivasspor karşısında 1 gol bulması halinde 31 golle Bordo-Mavili takımın en çok golü atan oyuncusu Fatih Tekke'nin rekorunu yakalamış olacak. 2 gol bulması halinde ise bir sezonda Trabzonspor'un en çok golünü atan oyuncusu olarak tarihe geçecek. Burak Yılmaz ise attığı gollerin çoğunu Avni Aker Stadı'nda taraftarı önünde oynadığı maçlarda attı. Golcü oyuncu, dış sahada 13 gole imza atarken taraftarı önünde oynadığı maçlarda ise forma numarası olan 17 gol kaydetti.

KART UYARISI

Trabzonspor'da Sivasspor maçı öncesinde kart sınırındaki oyuncuların durumu teknik heyeti sıkıntıya soktu. Volkan, Zokora ve Henrique'nin üç sarı kartı olması, Türkiye Kupası ve ligde önemli bir döneme girecek olan Trabzonspor'da teknik heyeti alarm durumuna geçirdi. Üç oyuncu da gereksiz yere kart görmemeleri konusunda uyarı aldı.

TARAFTARA DUYURU

Öte yandan Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe maçı öncesi Avni Aker'de oynanacak son karşılaşma olan Sivasspor maçında, kulübün ceza almasını önlemek için taraftarı uyararak, "Tribünü meşaleyle değil, iyi tezahüratla aydınlat." mesajını iletti.

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Celustka, Cech, Volkan, Zokora, Adrian, Colman, Olcan, Burak

SİVASSPOR: Atilla, Faty, Rajnoch, Navratil, Kağan, Kıvanç, Kadir, Erman, Pedriel,Grosicki, Eneramo

SAAT: 20.00

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu