Trabzonspor bu sabah THY'nin özel uçağıyla Hollanda'ya gitti. Teknik Direktör Şenol Güneş, sakatlığı bulunan Glowacki ve PSV ile oynana ilk maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Serkan'ı Hollanda'ya götürmedi. 19 futbolcu, taraftar ve basın mensuplarından oluşan kafileyi taşıyan uçak saat 11.00 sıralarında Eindhoven'a hareket etti. Havalimanında taraftarların bulunmaması dikkat çekti. Bordo - mavililerin tecrübeli futbolcusu Zokora, eşinin havalimanına son anda yetişmesi nedeniyle stresli dakikalar yaşadı. X - Ray cihazlarının bulunduğu bölümde eşini bekleyen Zokora, pasaport kontrolünden de en son sırada geçti.



TRABZONSPOR TARAFTARI GENÇ KIZLAR, GİYDİĞİ VE ÜZERİNDE BURAK YILMAZ'IN FOTOĞRAFININ BULUNDUĞU TŞÖRTLERDE 'BİZİ SENSİZ 'BURAK' MA' YAZISI DİKKAT ÇEKTİ...

TRABZONSPOR'U GURBETÇİLER KARŞILADI
Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında oynayacağı Psv Eindhoven maçı için Hollanda'ya geldi.
THY'nin özel uçağıyla öğlen saatlerinde Hollanda'ya gelen takımda sakatlığı bulunan Glowacki ve kart cezalısı olan Serkan Balcı Hollanda'ya gelmedi. 19 futbolcu, taraftar ve basın mensuplarından oluşan kafileyi taşıyan uçak TSİ 15.30 da Eindhoven havaalanına indi.



Trabzonspor kafilesini bir grup taraftar Eindhoven havalimanında baklavalar ile karşıladı. Kafile yoğun güvenlik önlemleri altında otobüslerle kalacağı Eindhoven Pullman Otele hareket etti.
Otele yerleşen Trabzon kafilesini gurbetçilerde yalnız bırakmadı. Trabzonspor bu akşam basına kapalı ilk antrenmanına çıkacak. Bordo - mavili ekip ikinci antrenmanını yarın TSİ 20.00'da maçın oynanacağı Eindhoven Philips Stadı'nda yapacak.
Teknik Direktör Şenol Güneş antrenman öncesinde TSİ 19.30'da basın mensuplarına bir açıklama yapacak. Trabzonspor geçen hafta Trabzon'da oynadığı maçta Psv Eindhoven takımına 2 - 1 mağlup olmuştu.