Zürih-Osmanlıspor maçında ev sahibi takım tribünlerinde terör örgütü PKK lehine yapılan propagandanın ardından UEFA skandal bir karar imza attı.

OSMANLISPOR MENAJERİ DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ
Osmanlıspor Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştıkları Zürih maçında, tribünlerde bir grup taraftarın yaptığı bölücü terör örgütü propagandasına tepki gösterdikleri için UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Maç sırasında tribünde pankart açan ve terörist başının fotoğrafları ile gerçekleşen eylemin fotoğrafları ortaya çıktı.

"ÜLKEMİZE SAYGISIZLIK YAPILSIN DİYE GELMEDİK"
Her defasında terörün her türlüsüne karşı olduğunu vurgulayan ve Avrupa ülkelerini dayanışma içine çağıran Türkiye'nin, ne kadar haklı olduğunu söyleyen Yurtgüven, "Biz İsviçre'ye ülkemize saygısızlık yapılsın diye gelmedik" demişti.

"ÇİFTE STANDART İLE KARŞI KARŞIYAYIZ"
UEFA Temsilcisi Thibault De Gendt'in raporunda yer alan, pankart ve fotoğrafların toplatılacağı yerde, kendisinin disiplin kuruluna sevk edildiğini ifade eden menajer Ender Yurtgüven, "Bir çifte standart ile karşı karşıyayız. Bu paçavraların maçta ne işi var? Bu insanların terörü yataklık eden kişiler olunduğu bilinmiyor mu? Hal böyleyken ben disiplindeyim, onlar aynı propagandayı devam ettirmek için dışarıdalar" dedi.