Trabzonspor’da bir taraftan araştırma-izleme komitesi yeni sezonun kadrosu için çalışmalarını hızlandırırken, diğer yandan da yönetim, 50. yılda takımı çalıştıracak teknik direktörü belirlemenin uğraşını veriyor. Bordo-Mavililer’de bu konudaki en büyük sıkıntı ise UEFA... Ekonomik tablodaki sorunlar sebebiyle denetime takılan Karadeniz ekibi, birkaç kez yüzyüze görüşmeye gitmiş, gelecek dönem projelerini ve planlarını sunup beklemeye başlamıştı. O süreçte kararın açıklanmasının gecikmesi bir avantaj olarak kabul edilirken, şimdi durum tam tersine döndü.
Hocalar da araştırıyor

Çünkü Trabzonspor’un masaya oturduğu, görüştüğü ya da görüşme talebi yolladığı tüm yabancı teknik adamlar yaptığı kısa araştırmanın ardından UEFA incelemesiyle karşılaşıyor ve somut bir söz söylemek için de, “Karar çıksın öyle” mesajını veriyor. Bu nedenle bir an önce önünü görüp planlarını yapmak isteyen Fırtına’nın kurmayları karara kilitlenmiş durumda.

Bugün de olabilir ama...

Kararın ne zaman açıklanacağına gelince... Trabzonspor cephesinden konuyu takip eden isimlere göre bugün de olabilir ama açıklamanın gelecek haftaya sarkma ihtimali çok daha fazla. Karadeniz temsilcisinde teknik adam hareketliliğinin de hafta içinde iyice hızlanacağı belirtildi.