UEFA’nın Galatasaray ile Trabzonspor’u Avrupa Kupalarına alması Fenerbahçe ile ilgili kararı ise ileri bir tarihe ertelemesi tartışılmaya devam ediyor. Trabzonspor taraftarları ise UEFA’nın verdiği kararın desteklerken, devamında ise Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarına alınmamasını istediler. Bir çok taraftar TFF’nin veremediği kararı UEFA’nın verdiği görüşünde uzlaştı.

İŞTE TRABZONSPOR TARAFTARLARININ UEFA’NIN VERDİĞİ KARARLA İLGİLİ YORUMLARI:

Süleyman Köse; Verimli ve geç kalınmış bir karar. Bu süreçte kimin şike yaptığı belli. UEFA bunu tescilledi. TFF’den aynı kararı almasını bekliyoruz.



SÜLEYMAN KÖSE

Emrah Harputoğlu; Verilen karar doğru. Fenerbahçe’ye en ağır ceza verilsin. Daha ağır kararlar bekliyorum. En az 5 yıl Fenerbahçe UEFA’ya alınmasın.

Engin Kaya; Çok iyi bir karar. İlk defa yerinde ve zamanında bir karar alındı. TFF benci UEFA ile aynı kararı verecektir.

Gökhan Kadakal; Çok iyi bir karar. Yıldırım Demirören istifa etmeli. Şampiyonluk kupası Trabzonspor’a verilmelidir.


GÖKHAN KADAKAL - EMRAH HARPUTOĞLU - ENGİN KAYA

Burcunur Yıldız; Şeriatın kestiği parmak acımaz


BURCU ONUR YILDIZ.

Ahmet Nispah; Bu karar Trabzonspor’un şikeye karışmadığına işarettir. Önemli olan Fenerbahçe’nin men edilerek ligden düşürülmesidir. Beklentimiz bu yöndedir.
Kahraman Türk; Doğru karar. TFF’nin yapamadığı görevi onlar yaptı.



AHMET NİSPAH

Kübra Kuvvet; Bu kararı doğru bir şekilde veren tek kurum UEFA

Semih Beşli; UEFA bu işi çözecek beklentimiz bu yöndedir.



KÜBRA KUVVET-SEMİH BEŞLİ

Tansu Yaman; Bence çok isabetli bir karar. Bence Fenerbahçe hak ettiği cezayı bulacak.

Aleyna Ergün; TFF’nin cesaretsizliğine karşı, UEFA’nın dik duruşu…


TANSU YAMAN-ALEYNA ERGÜN

Orhan Uzun; Fenerbahçe bu cezayı hak etti. TFF’nin yapamadığını UEFA yapacak.



ORHAN UZUN

Burak Atasoy; Beklenen karar buydu. TFF’nin veremediği kararı UEFA verecek.

Ali Hellaç; Fenerbahçe’ye şike sürecinde verilmesi gereken kararlardan sadece biriydi. Daha ağır kararlar bekliyoruz.



BURAK ATASOY-ALİ HELLAÇ

Selim Filizfidan; UEFA Doğrusunu yapıyor. TFF’den aynı kararı bekliyoruz, ayrımcılık yapmaması lazım.


SELİM FİLİZFİDAN

Mehmet Yıldız; Olması gereken bu . UEFA yapması gerekeni yapıyor. Bu kararla Trabzonspor’un suçsuzluğu ispatlanmıştır. Fenerbahçe suçsuz olmasa Aziz Yıldırım neden hala içerde yatıyor.


Serkan Yılmaz; UEFA’dan TFF’nin bu kararı vermesini beklerdim. Aydınlar ve Yıldırım’ın yanlı kararlarına karşı verilecek en iyi cevap UEFA’nın Fenerbahçe’yi UEFA’ya almamasıdır.


MEHMET YILDIZ-SERKAN YILMAZ

Hüsamettin Kul; Mahkeme sonucuna kadar Fenerbahçe alınmamalı. Beklediğimiz bir karar. Galatasaray’da alınmamalı ve eski şampiyonlukları incelenmeli.

Anıl Karagüzel; Beklediğimiz karar, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Fenerbahçe UEFA’ya alınmamalı.

Kaan Aydın; UEFA’Dan tam olarak resmi bir karar açıklanmadı. Buna sadece Galatasaray sadece resmi bir karar beklediği şeklinde açıklama yaptı. Bizde resmi karar bekliyoruz. Sabırsızlıkla kupayı bekliyoruz. TFF’nin nasıl bir karar vereceğini merak ediyoruz. UEFA verdiği karar ile Trabzonspor’un hem suçsuzluğunu hem de şampiyonluğunu ilan etmiştir.



HÜSAMETTİN KUL, ANIL KARAGÜZEL, KAAN AYDIN

Emre Aydınlar: Fenerbahçe Avrupa’da oynamayı hak etmiyor. Şike sürecinde olan bir takımın Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmesini etik bulmuyorum. Türkiye’nin yüzünü karartıyor.

Serhat Mumcu: Türkiye’de milletin göz ardı ettiği şeyleri UEFA göz ardı etmiyor. Sırf bir takımın parası var diye üzerine gidilmemesini mantıksız buluyorum.



EMRE AYDINLAR - SERHAT MUMCU

Reşat Nuri Köse: Olması gereken bir karar. Fenerbahçe’yi zaten almayacaklar. TFF’nin cesaret edemediğini UEFA yapıyor. Fenerbahçe, bu süreçte yönetimi ve taraftarı bir yumruk olurken neden suçsuz olan bizler bunu yapamıyoruz.



REŞAT NURİ KÖSE


HABER/FOTOĞRAF: YAVUZ GÜLGÖNÜL