Uğur Demirok'un menajeri Uğur Avadan, dolaylı yollardan Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'den bir ilgi söz konusu olduğunu doğrularken gelişmeleri Futbolarena için aktardı.
 

Uğur Demirok, Dinamo Kiev'e transfer olacak mı?


“Bir hafta önce Ukrayna'dan bir manajer aradı. Uğur'la Dinamo Kiev'in ilgilendiğini, Trabzonspor'un maçını izlerken Uğur'un beğenildiğini söyledi." diyen Avadan "Hatta Rusya'dan Krasnodar'ın da o bölgeye bir takviye istediğini, onların da Uğur'a talip olabileceğini iletti. Daha sonra da bu konuda ne düşüneceğimizi sordu.” ifadelerini kullandı.

 
Uğur Demirok Trabzonspor'da kalacak mı?


"Yurt dışından bir ilgi geldiğinde futbolcuyla paylaşmanız gerekiyor." Avadan, "Ben de konuyu Uğur'a ilettim. Uğur bana net bir cevap verdi. 'Trabzonspor'da çok mutluyum. Bu yıl Avrupa Ligi'ne kalacağız. Seneye de hedefimiz şampiyonluk. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Hatta mukavelemi uzatıp futbolu burada bırakmak istiyorum.' dedi. Bir futbolcunun kulübünü bu kadar sahiplenmesi, benimsemesi hoşuma gitti." ifadelerini kullandı.
 
"TRANSFERİ KAPATTIK"Uğur'un bu konuşmasının ardından transfer ihtimalinin ortadan kalktığını söyleyen Avadan “Kiev'den gelen ilgi hoş bir durum olsa da Uğur'un isteği doğrultusunda transfer defterini açmadan kapatmış olduk.” dedi.


Trabzonspor'un başarısında Ersun Yanal faktörü


“Trabzonspor'un bu başarısında hocanın çok payı var." diyen Avadan "Bu kolej ortamını yakalayabilecek bir kadro kurmak Ersun Yanal'ın eseri. İnanılmaz bir arkadaşlık, dostluk ortamı var. Futbolcu kalitelerinin yanı sıra iyi bir ortam yakaladılar. Benim de görüşüm seneye şampiyonluk yarışında olmaları.” ifadelerini kullandı.
 
“UĞUR'UN AYRILMAYA NİYETİ YOK”
Uğur'un takımda kalmak istediğini tekrar belirten Avadan, “Uğur'un mukavelesi var. Böyle bir durum olursa kulübe iletmemiz gerekiyordu. Ancak Uğur'un kesinlikle başka bir takımın teklifiyle ilgilenmek istememesi sonrası biz de cevabımızı olumsuz olarak bildirdik.” dedi.

(futbolarena)