Galatasaray'da devre arasına girilirken, herkes transfer yapılmasını bekliyordu ama olmadı... Maddi imkansızlıklar nedeniyle transfer yapamayan Galatasaray'da, Hamza Hamzaoğlu da yönetimin elini rahatlatmış ve Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ile yaptığı son görüşmede, daha önce bir stoper istemesine rağmen, "Canınızı sıkmayın. Alamıyorsak, bu takımla da şampiyonluğa oynarız" diyerek fedakarlık yapmıştı.

Aslında Hamzaoğlu'nun kafasındaki tek isim Akhisar'dan eski öğrencisi Uğur Demirok'yu. Ancak eski kulübüne saygısızlık yapmamak ve oyuncunun kafasını karıştırmamak için devre arasına kadar beklemenin faturasını, Uğur'u Trabzon'a kaptırarak ödedi.

Uğur Demirok, 5 Ocak'ta eski hocasını nikah şahidi olması için düğününe çağırmıştı. Hamza hoac orada Uğur'a müjdeyi vererek, "Seni transfer etmek istiyoruz" dedi. Ancak çok geç kalmıştı.

Uğur özür dileyerek, "Hocam sizinle tekrar çalışmayı çok isterim biliyorsunuz. Keşke daha önce söyleseydiniz, çünkü Trabzon'a söz verdim. Düğünden sonra da imza atmaya gidiyorum" dedi.

Oyuncusunun verdiği söze sadık kalmasıyla gurur duyan, ancak onu kaçırdığı için de çok üzülen Hamzaoğlu, Uğur'u tebrik etmekle yetindi. Böylece devre arası transferi de tamamen kapanmış oldu.