Galatasaray'ın önceki gece kadrosuna katıp dün akşam da İstanbul'a getirdiği Brezilyalı defans oyuncusu Cris,havaalanına geldiğinde, orada sürpriz bir isim daha vardı. Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy da özel işleri nedeniyle gittiği yurtdışından dönmüştü.

Kendisini gören gazetecilerle bir süre sohbet eden Ulusoy, neden burada olduklarını sorduğu muhabirlerden, G.Saray'ın yeni transferi Cris'i bekledikleri cevabını alınca esprili bir dille, "Çilek, Cris miymiş?.. 35 yaşında futbolcu olsa olsa, çileğin üzerindeki beyaz krema olur. Siz de abartıp fazla beklemeyin, yorulmayın çocuklar" diyerek alandan ayrıldı.

Haluk Ulusoy'un espirisi futbol camiasında günün konusu olurken Galatasaray'ın yaptığı bu transferi kendi kulüp taraftarları da beğenmedi. Hatta Galatasaray resmen dalga konusu oldu..
Taraftarlar, twitter'a yazdıkları mesajlarla tecrübeli futbolcunun transferini eleştirdi. Mesajlardan bazıları şöyle:
Galatasaray'ın yeni transferi Cris, sağlık kontrolünden sonra yoğun bakıma kaldırıldı!
Son dakika: Galatasaray, Cris için jübile hazırlıklarına başladığını borsaya bildirdi.
Türkiye, Escude'nin yaşlı ve pahalı, Cris'in tecrübeli ve ucuz olduğu iklim kuşağında yer almaktadır.
Fenerbahçe, Cris'i 10 yıl önce istemişti.
Otobüste hamilelere ve Cris'e yer veriniz!
Hoş geldin Cris dede!
Galatasaray, Cris'in maçlardan sonra kalması için tesislere yakın huzurevi bakıyormuş.
35'lik Cris, 105 yıllık Fenerbahçe'den daha fazla Şampiyonlar Ligi maçı oynadı.
Cris'i alan Galatasaray'da, Hasan Şaş da takımla birlikte idmanlara çıkmaya başladı. Bülent Korkmaz ve Arif Erdem de yolda.
Galatasaray, Cris'i alacağına, Fatih Terim'i futbola dönmeye ikna etmesiydi daha iyi olurdu. Zaten aralarında fazla yaş farkı yok!