61SAAT HABER SERVİSİ - Gençlerbirliği, mücadelenin 28. dakikasında Uğur Çiftçi'nin kırmızı kart görmesiyle uzun süre 10 kişi kalmasına rağmen bordo-mavili ekibe gol izni vermedi. Trabzonspor da, G.Birliği'nin 10 kişi kalmasını değerlendiremedi ve yakaladığı şansları gole çeviremedi.
Maçın ardından konuşan Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat, “Hafta içi söylediklerim bire bir çıktı. Bu hafta içi yaratılan hava Trabzonspor’un lehine oldu. Kırmızı kartın ağır olduğunu düşünüyorum.  Avrupa’da bu kadar rahat çalınmaz. Hakem öyle takdir etti. Ondan sonra oyun planı biraz daha değişti. 11’e 11’de daha baskılı oynayıp, önde kaptığımız toplarla gol bulmayı istiyorduk. İrfanı oyundan alarak, iki kenara oyuncu koyarak çabuk atağa çıkmak istedik. Bunlarda nitekim başarılı olduk. Pozisyon vermeden bitiren Gençlerbirliği.. Çanakkale gibi savunur değil, topun oludğu yere yığılarak savunma yapan Gençlerbirliği.. Bugün olmadı ama başka zaman bu golleri bulacağız. Neticede Trabzonspor, bu ülkede 4. Büyük aldığımız puandan dolayı kutluyorum. 
Son dakika baktığınızda Selçuk’un firikiği var, kaçan pozisyonlar var, 11’e 10 oynadığın yerde maç 0-0 bitse hiç bir antrenör yok demez. Ama kaçanlara bakıyorsun galibiyet gitti diyorsun. Trabzonspor hep böyle gidecek hali yok. Bir yerde düzelecek” dedi.