Trabzonspor'daki görevinden ailevi nedenlerle ayrılan Ünal Karaman, bordomavili takımın kayıpları aşacak güçte olduğunu söyledi. Radyospor'a konuşan Karaman, "Trabzonspor iyi bir kadro. Emerson ve Janko gelmeden önce de iyi bir kadroydu. Onların katılımıyla daha iyi oldu. Panik yapacak bir camia değil. Trabzonspor daha büyük sorunları aşabilecek bir camiadır" dedi.

AŞACAK POTANSİYELİ VAR
Her zaman istenildiği gibi başlangıç yapılamayabileceğini kaydeden Karaman, "Sadece Videoton maçı kayıp görülebilir; çünkü Trabzon'un ayarında bir takım değil. Lig için iki kadro çıkarabilirTrabzonspor ve kayıpları telafi eder. Sorunları aşacak insanlar var orada. Camia birbirine sarılır, oyuncular da terini akıtırsa, başarı gelir" diye konuştu.

ONLARIN PARASI VAR, TRABZON'UN İSE YÜREĞİ!
Ünal Karaman, Trabzonspor'un hiçbir zaman parayla oynayan bir takım olmadığını belirterek, "Birinin parası varsa birinin yüreği olacak. İstanbul kulüpleri ne vermişse Trabzonspor da şartlarını zorlayarak o parayı vermiştir. Onların parası var, şehri güzel bizimki değil sözlerine inanmıyorum. Kariyer ve aile için Trabzonspor ideal takım" dedi.