Usta'nın yarın yapacağı tanıtım toplantısı bir çok ulusal kanal tarafından da canlı olarak yayınlanacak.
Çalışmalarına devam eden Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, dün akşam Vakfıkebir delegeleri ile bir araya gelirken bugün de ilk olarak Trabzon Ticaret Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile ardından Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan ile görüştü.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Başkan Cahil Erdem ve yönetimini de ziyaret eden Usta, daha sonra Trabzon Bayburtlular Derneğini ve ardından Trabzon Eczacılar Odasını ziyaret etti.



Trabzon'dan hemen hemen her kesimle görüşen ve Trabzonspor ile ilgili projelerini aktaran Usta, " Seçimin öncesi de zor, sonrası da. Trabzonspor'un içinde bulunduğu duruma baktığınızda gerçekten büyük bir gayretle çok uzun süreli bir çalışmaya ihtiyacımız var. Derinleşen sorunları çözebilmek adına belki hiçbir günü boşa harcamadan ve her gün üzerine koyarak, hem restorasyon yapmamız, hem var olan sorunları toparlamamız lazım.  İddiasız olmaması gereken Trabzonspor'un önüne mutlak manada koşacağı hedefleri koyarak o hedeflere doğru yol alabiliyor olmamız gerekiyor" dedi.

Usta, " Bizim 100. yılımıza çok var ama 50. yılı ıskalamaya hiç niyetimiz yok. Projelerimiz çok kapsamlı ama sportif olarak 2017 için ekstra hassasiyetimiz var. 50. yılda şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu olmayacak bir iş değil. Önümüzde belki çok uzun bir süreç yok ama çözebilecek irade ve projelerimiz var.” ifadelerini kullandı.