Metalist'i yıkan Trabzonspor'da gözler artık yarınki Başakşehir maçına çevrildi. Bordo- Mavililer'de hedef hem ligde ilk galibiyeti almak hem de rakiplerle puan farkını açmamak.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic, Metalist Kharkiv zaferini tamamen unuttu, Başakşehir’i devirmenin planlarını yapmak için çalışma odasına kapandı. Ukrayna’dan direkt İstanbul’a geçen ve Başakşehir  maçının hazırlıklarına burada devam eden Bordo- Mavililer’de deneyimli teknik adam, kurmaylarıyla birlikte plan üzerine plan yapıyor, ilk 11’i kurmak için yoğun mesai harcıyor. Avrupa maçında öğrencilerinin ortaya koyduğu direnç ve mücadeleden memnun kalan Halilhodzic, işleri sıkı tutmak için rakibin daha önce oynadığı Karabük ve Kasımpaşa maçlarının kasetlerini izleyip bol bol not alıyor.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'ten futbolculara Başakşehir uyarısı geldi. Artık Kharkiv maçını unutup lige odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Boşnak hocanın, "Her şeyinizle Başakşehir'i düşünün. Artık ligde de kazanmalıyız. 3 puan bize ileriki haftalar için motivasyon sağlar" dediği öğrenildi.