Trabzonspor’un Trabzon kanadı yöneticileri ise toplantı halinde.

Şener’in ani bir karar ile istifa ettiğini açıklamasını önlemek için yakın markaja alınmış durumda.

ŞENER’İN 61SAAT.COM’A AÇIKLAMASI

Bu arada Sadri Şener, 61saat.com’a yaptığı ilginç açıklamasında yerel medyayı suçladı.

Özellikle yerel medyanın Antalya’daki federasyonun açıklamasını yakından takip etmesi gerekirken bu konuda hiçbir girişiminin olmamasını eleştirerek, “Bizden bir organizasyon yapmamızı bile istemediler. Oysa yemek masalarında balıklı menülerde bir araya gelme fırsatı yakalayabiliyorlar” dedi.

TRT HABER'E AÇIKLAMASI
"Bana masaya vur diyen yerel basından 1 kişiyi Demirören'in toplantısında görmek isterdim. UEFA'ya rağmen bu iş bitmez! Mümkün değil! Ben neden disiplin kurulunda olacağım. Etik kurul yazmış, savcı yazmış yeterli bilgi belge yok. Neden gidiyoruz disipline? UEFA her türlü cezayı verir. İnfantino'ya 1 hafta önce mektup yazdım. Bir karar vereceklerini söylediler yine gideceğim. UEFA'ya rağmen bu iş bitmez, mümkün değil. Şimdi biz UEFA'ya gideceğiz. Neye dayanarak değiştiriyorsun 58. maddeyi. UEFA her türlü cezayı verir. Şikenin sahaya yansımadığını hangi aletle ölçmüşler. Türkiye'yi Avrupa'da teslim etmiş bir takımız. FB ile bizi aynı kefeye koyup PFDK'ye sevk etmeleri yanlış."

HER ŞEY ÖRTÜLÜR UEFA ÖRTMEZ

Şener, gelinen şu aşamada işin sulandırıldığını da belirterek “Her şey örtülür ama, UEFA bu işi örtmeyecektir” dedi. Bu arada M.Ali Yılmaz tesislerinde Trabzonspor’un avukatları ile yöneticiler toplantı halinde

TAHİR KUM’UN AÇIKLAMASI

Şike süresince kritik haberlere imza atan öngörüleri ile de gelişmeleri tahmin eden bir dönem Trabzonspor muhabirliği yaparak ünlenen Tahir Kum ise ilginç bir yorum yaparak şunları söyledi..

“Bu iş sulandı. Dağ fare doğurdu. Fenerbahçe kurtarılacak..”

G.SARAY VE TRABZONSPOR YÖNETİMİ TOPLANIYOR

TFF'nin şike soruşturmasında aldığı karar Galatasaray ve Trabzonspor'u harekete geçirdi. Galatasaray ve Trabzonspor yönetimi olağan üstü toplanma kararı aldı. TFF'nin aldığı son kararları değerlendirecek olan her iki kulüp yönetimi nasıl bir tavır belirleyeceklerini konuşacak.