Teknik Direktör Şenol Güneş’in sezon başından beri çok istediği Eskişehirspor’un yıldızı için Trabzonspor, nabız yoklamaya devam ediyor. Futbolcu ile her konuda anlaşan yönetim şimdi Eskişehirspor kurmaylarını ikna etmeye çabalıyor.
Fenerbahçe ile anlaşamayan Alper ile ilgili Eskişehirsporlu yöneticilerin şartların oluşması halinde bu oyuncuyu satabilecekleri kaydedildi.

YANAL ALANZİNHO DİYOR
Eskişehirspor’un önce bu oyuncuyu Fenerbahçe’ye satış bedeli olan 5 milyon Euro istediği, daha sonra 4 milyon Euro’ya indiği belirtildi. Bordo Mavililer ise 2 milyon Euro + 2 futbolcu  teklif etti. Bu kulübe verilecek oyuncular ise Barış Atas, Musa Tosun, Piotr ve Powel Brozek’ten ikisi olduğuna işaret edildi.
Bu oyuncular arasında 2’si  ve 2 milyon Euro karşılığında Alper’in satışına ‘evet’ demesi halinde de transferin gerçekleşebileceği kaydedildi. Eskişehirspor’un Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın özellik Alanzihno’yu çok istediği ileri sürüldü. Transferin 31 Ocak tarihine kadar bitebileceği kaydedildi.

VEYSEL SEZON SONUNDA
Öte yandan her konuda anlaşmaya varılan Eskişehirspor’un bir diğer yıldızı Veysel Sarı’nın gelişinin Haziran’a ertelendiği iade edildi. 31 Mayıs 2012’de sözleşmesi bitecek olmasından dolayı bonservis bedeli ödemek isteyen Trabzonspor’un böyle bir yol izleme kararı aldığı kaydedildi. Sezon sonunda Veysel’in bedava olarak Bordo Mavililere imza atması bekleniyor.