Tedbir amacıyla oyundan alınan Volkan'ın dün MR'ının çekildiği ve tetkik sonuçlarının temiz çıktığı öğrenildi. Hazırlık döneminin en çalışkan isimlerinden biri olarak dikkat çeken Volkan'ın durumunun iyi olması teknik heyeti de sevindirdi.

VOLKAN'IN TRABZONSPOR HİKAYESİ
Bursaspor’daki başarılı kariyerinin ardından geçtiğimiz sezon Trabzonspor’a transfer olan Volkan Şen’den beklentiler büyüktü. Zaman zaman iyi performans sergilese de genel olarak hayal kırıklığı yaşattı. Ancak yeni sezon öncesi sergilediği görüntüyle, “Bu Volkan bambaşka” dedirtmeyi başardı. Hem Hollanda hem de Almanya’daki kamp çalışmalarının yıldızlarından biri olan 25 yaşındaki futbolcu, hazırlık maçlarında da oldukça etkili bir performans sergiledi. Son olarak 2-0 kazanılan Orduspor mücadelesinde de başarılı bir futbol
ortaya koyan Volkan, takımının ilk golüne imza attı. Volkan, performansıyla taraftarları mest ederken teknik direktör Şenol Güneş’in yüzünü de güldürdü.

Evlilik yaradı

Haziran ayında Victoria Lira ile hayatını birleştiren Volkan Şen’e evlilik adeta yaradı. Başarılı futbolcu da yaptığı açıklamalarda, evlendikten sonra hayatının daha düzenli olduğunu ifade etti. Volkan, yeni sezonda çok daha başarılı bir Trabzonspor izleteceklerini söyledi.