Trabzonspor'un yıldız futbolcularından Volkan Şen'in Perşembe günü bir alış veriş merkezinde eski menajeri tarafından saldırıya uğradığı gündeme bomba gibi düşerken bordo-mavili futbolcunun şimdiki menajeri Hakan Korkmaz olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Menajer Korkmaz, olayın medya tarafından çarpıtıldığını belirterek, "Burası Trabzon. Dışarıdan biri gelip de burada bir mekanda Trabzonspor'un futbolcusuna bırakın yumruk atmayı fiske dahi atamaz. Buranın insanı buna izin vermez. Biz Forum alış veriş merkezinde Volkan'ın takım arkadaşları Halil, Onur, Serkan ve eşi kahvaltıdaydık. Kahvaltımız bittikten sonra tesislere gitmek için çıkarken oyuncum Volkan'ın eski menajeri Hakan Şirin yanımıza yaklaşıp Volkan'la konuşmak istedi. Ancak Volkan kendisine konuşacak bir şey olmadığını söyledi. Israr edince tesislere geç kaldığını belirtti. Bu sefer Hakan Şirin sesini yükseltince aralarında elektrikli bir diyalog yaşandı. Ben de bu tartışmanın büyümemesi için aralarına girdim ve Volkan'ı alarak arabaya bindirdim. Sadece Hakan Şirin'in Volkan'a bağırıp çağırması oldu o kadar. Dediğim gibi Trabzon'da insanların olduğu bir mekanda Trabzonspor'un futbolcusuna dokunmak kolay bir iş değil. Böyle bir şey olmadı" açıklamasını yaptı.

Yıldız futbolcunun menajeri Hakan Korkmaz, Volkan'ın da yazılanlardan dolayı adeta şok geçirdiğini belirterek, "Yalanın da bu kadarı olur. El insaf. Mekanın kamera kayıtları da var. İnanmayan alır onlara bakar. Sözlü tartışmanın dışında ne bir yumruk atma ne bir tokat atma oldu. Bu birileri tarafından maksatlı olarak yapılmış bir şey" dedi.

HABER: Sporx- Fatih ŞAMLIOĞLU