Samet Aybaba, Bursaspor'da A takıma aldığı eski öğrencisine "Bonservisini al gek Volkan' şeklinde seslendiği ve yönetim ise yıldız futbolcu için Trabzonspor'a yapacağı teklif için çalışmalara başladığı yönünde çıkan haberleri Volkan Şen'den yalanlama geldi. Kendi öz twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Volkan Şen,  şu ifadelere yer verdi;



Öte yandan Fanatik Gazetesi'nde çıkan haberdeşu ifadelere yer verilmişti;

Sezon başında Samet Aybaba’nın en çok transfer edilmesini istediği oyunculardan biri Volkan Şen’di. Ancak Şenol Güneş, takımın önemli oyuncularından biri olarak gördüğü Volkan’ın gönderilmesine izin vermemişti. Aradan geçen yaklaşık 3 aylık süreçte, 25 yaşındaki futbolcuyla Güneş’in arası açıldı. Volkan, takımdan ayrılmayı kafasına koydu ve Samet Aybaba’ya ocakta ayrılacağı haberini yolladı. Aybaba ise eski öğrencisine, “Kapılarımız sana sonuna kadar açık. Trabzon, benim de görev aldığım ve çok özel ilişkiler içinde olduğum bir camia. Prensip olarak hiçbir kulübün sözleşmeli futbolcusuyla, kulübünden izin almadan görüşmem. Madem ayrılmak istiyorsun, bonservis problemini çöz. Ben seni her zaman takımımda düşünürüm” cevabını verdi.

Takas artı para


Beşiktaş Yönetimi de bu transferi bitirmek için kolları sıvadı. Bordo-Mavili yönetimle masaya oturmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, bir oyuncunun yanı sıra para teklif ederek bu işi bitirmeyi hedefliyor. Bu arada Volkan’ın, ABD’li eşinin ısrarı nedeniyle Trabzon’dan ayrılıp İstanbul’da bir takıma gitmek istediği iddia edildi.

‘Kim bu kırmızı pabuçlu?’

Samet Aybaba, Bursaspor’u çalıştırdığı dönemde alt yapıyla da yakından ilgileniyordu. Bir altyapı maçını izlerken yanındakilere, “Şu kırmızı pabuçlu oyuncu kim?” diye sordu. Ertesi gün Volkan Şen, A takımla idmanlara çıkmaya başladı. Yıldız futbolcu, Beşiktaş-Trabzonspor maçından önce eski hocasının elini öpmüştü.

KAYNAK: FANATİK