Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na söz verdiği için Trabzonspor'a gelen Vahid Halilhodzic'in sezon başında dünya futbolunun devlerinden teklifler aldığı ortaya çıktı.

Boşnak teknik adama teklif yapan takımlar arasında, PSG, Juventus, Lyon ve Marsilya'nın yanı sıra Çin, Arap ülkeleri ve bazı milli takımlardan da teklif geldiği bildirildi. PSG'nin Arap başkanının bizzat Halilhodzic'i arayarak kendisini takımın başında görmek istediğini söylediği, Juventus'un ise Conte görevi bıraktıktan sonra Allegri'den önce Boşnak teknik adama menajerler aracılığıyla teklif getirdiği öğrenildi. Japon Futbol Federasyonu'nun, Halilhodzic'e milli takım teknik direktörlüğü için yılda 4 milyon euro teklif ettiği, Çin ve Arap ülkelerinden gelen tekliflerin de benzer astronomik rakamlar içerdiği bildirildi.

Suudi Arabistan'dan bir takımın Halilhodzic'i, "Xavi, Klose gibi yıldızları alacağız seni de takımın başında görmek istiyoruz" diyerek ikna etmeye çalıştığı ama Boşnak teknik adamın verdiği sözden dönmediği ortaya çıktı.