Ligde zirve yarışında iddiasını devam ettirme adına bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmanın hesabını yapan Mavi-Beyazlılar’da başkan Engin Kara, Küçükçekmecespor ile oynayacakları maçta tek çarelerinin kazanmak olduğunu söyledi.

AVANTAJ ELDE EDECEĞİZ

Oyuncularının bu önemli 90 dakikaya yüksek motivasyonla hazırlandığını ifade eden Kara, “Teknik heyet ve oyuncularımız bu maçın ciddiyetinin farkında. Kazanırsak zirve yarışında büyük avantaj elde edeceğiz. Aksi bir sonuçta ise yarışta ağır bir yara alacağız. Futbolcularımız bu bilinçte de hazırlıklarını sürdürüyorlar. Ben oyuncularıma güveniyorum. Küçükçekmece’yi yenip yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HEDEFİMİZ PLAY-OFF

Yalıspor olarak Trabzon’u 3. Lig’de en iyi şekilde temsil ettiklerini de kaydeden Kara, “Bizden çok daha iyi imkanlara sahip takımlarla ligde yarışıyoruz. Büyük maliyetlerle kurulan bir çok takımı da geride bırakmış durumdayız. Bir iki oyuncu dışında kadromuz tamamen amatörden gelen Trabzonlu oyunculardan kurulu. Bu başarılı oyuncu kadromuzla ligde tek hedefimiz play-off’a kalmaktır” diye konuştu.