“Trabzonspor’un şu anda içerisinde olduğu zor durumun tedavisi pansumanla geçiştirilemeyecek kadar ağırdır. Temeli neredeyse çökme noktasına gelen kulübümüzü yeniden bina ediyoruz”
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kulübün dergisindeki yazısında önemli tespitlerde bulundu. Yeni sezonda yeniden bir yapılanma sürecine girdiklerini belirten başarılı hoca, "Trabzonspor camiasını çok iyi tanıyan birisiyim. Trabzonspor camiası da beni çok iyi tanıyor. Birbirimizi iyi tanıyan iki dost olarak şunu söylemek isterim ki, kulübümüzün şu anda içerisinde olduğu zor durumun tedavisi artık pansumanla geçiştirilemeyecek kadar ağırdır" dedi.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ GEREK
Birlik çağrısı yapan bordo-mavili hoca, "Haliyle hep beraber el ele vererek, sabırla, tedavi sürecini iyi bir şekilde yönetmeliyiz. Acele etmeden, her şeyi birlikte tartışarak karara bağlıyoruz. Sizler her anlamda bize sabır gösterecek, destek verecek; bizler de bunun karşılığında en iyisini yapmak için çaba göstereceğiz" ifadesini kullandı. Ersun Yanal, yeni bir başlangıca ihtiyaç duyduklarını da vurgulayarak, "Temeli neredeyse çökme noktasına gelen kulübümüzü yeniden bina ediyoruz" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

ÇATIYI YENİDEN ÇATIYORUZ
"Bunu sadece takım olarak değil, ekonomik ve itibar anlamında da yapıyoruz. Başkanımız ve yönetimimizle birlikte sağlam adımlar atıyoruz. Çatıyı yeniden çatıyoruz. Güçlü, karakterli, mücadeleyi bırakmayan ve yenilgiye tahammülü olmayan, Trabzonspor adına taraftarımız ve tüm futbol severlerin alkışlayacağı, saygı duyacağı bir takım oluşturacağımızdan şüphe duymayın. Bizler size güveniyoruz, sizler de bize güvenin. Yeni stadyumumuzla birlikte yeni başarılara yelken açarak hep beraber aydınlık bir geleceğe yürüyeceğiz."
.