61SAAT HABER SERVİSİ-Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Ersun Yanal'ın ekibi Trabzonspor 2-1 galip geldi.
Özer Hurmacı'nın 20. dakikada attığı golle öne geçen Trabzonspor'a 67'de Emre Çolak cevap verdi. Karşılaşmanın 84. dakikasında Carl Medjani sahne alarak bordo mavilelere 3 puan kazandıran golü attı.
Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Biz iki bölümde de değerlindermek istiyorum. Deplasman maçlarında alamadığımız seri haline getiremediğimiz, kazanç elde edemediğimiz süreç yaşıyoruz. Gaziantep, Konyaspor, son dakika yediğimiz golle beraber kaldığımız Kasımpaşa maçlarını düşünecek olursak ikinci bölümü bu maçlarla kaybettik.  İkinci bölümde oynadığımız bu 3 maçta ki kayıp bizi endişelendiriyordu. 
Bugün de iç sahada performansımızda maç kazanma arzusunu ortaya koyduk. Zaman zaman rakibimize üstünlük vermemize rağmen kazanmayı istediği için organize oldu ve kazandı. İkinci yarı orta sahada verdiğimiz üstünlüğü bir türlü ele geçiremedik. Kontraya çıkacağımız noktalarda eksik bıraktık atağı. En azından kazandık. Zirveyi ilgilendiren bir maçtı ve bizim açımızdan da önemliydi. Oynayacağımız maçlar var. Beşiktaş ve Bursa maçı. Bunlar da üst düzeyde olacak. Biz de bunları kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz. 

Oyuncularımızın kazanma arzusu iyi. Deplasmanda da bunu gerçekleştiririz. 
Kazanma arzusunun dışında oldukça daha farklı bir noktaya getireceğimiz oyuncu, maalesef benim istediğim noktaya getiremiyoruz. İlk yarıda ki oyuna hakimiyetimizin o sürekliliği devamlı hale getirmemiz gerek. Ama burada oldukça eksiğimiz" dedi.