61SAAT ÖZEL HABER - Duruşmadan şu anda çıktık. Kulübüz Başkanı Sadri Şener, Asbaşkanı Nevzak Şakar, Sayın Sani Şener ve Zeki Mazlum üzerlerine atılı edilen suçların hepsinden beraat etmişlerdir. Adli yargılama ile ilgili olarak 3 Temmuz sonrası yapmış olduğumuz açıklamalardan da anlaşılacağı üzere haklılığına inandığımız Trabzonsporumuz ve yöneticileri aklanmıştır. Biz en başından beri başımızın dik alnımızın açık olduğunu dile getirmiştik. Bu karar camiamıza hayırlı olsun.

Trabzonspor olarak biz başlangıçtan itibaren Türk adaletine ve sayın mahkemeye güvenimizi her platformda dile getirdik. 20 yıllık meslek geçmişi olan ve bir dönemde hakimlik yapma şerefine nail olan birisi olarak mahkeme heyetinin yapmış olduğu yargılamayı çok beğendiğimi, heyetin dosyaya vakıf olduğunu, tarafsız bir yargılama yaptığını, içeriği, niteliği ve özelliği itibariyle son derece ağır olan bu davanın hakkından layıkıyla geldiklerini belirtmek isterim.

Bu süreçte her daim yanımızda olan Atilla Dilaver’e, sevgili meslektaşım Hakan Orhan’a, desteğini esirgemeyen Trabzon Barosu mensubu arkadaşlarıma ve dualarıyla her daim yanımızda olan ve bize güç veren tüm Trabzonspor taraftarlarına teşekkürü borç biliyorum.

Karar camiamıza hayırlı olsun.

Ve başımızı öne eğdirmeyen rabbime şükürler olsun.

Aziz Yıldırım ile ilgili verilen iki ayrı hapis cezası var. Yargıtay eğer bu cezaları onarsa Aziz Yıldırım ve hakkında hapsi istenen diğer isimler yeniden cezaevine geri döneceklerdir.

KAYNAK:61SAAT.COM