Spor Toto Süper Lig 18. haftasında Karabükspor - Galatasaray maçına hakem Cüneyt Çakır'ın kararları maça damga vururken, Trabzonsporlu yönetici Nevzat Aydın da sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. 
 
Trabzonsporlu yönetici Nevzat Aydın'dan Cüneyt Çakır'a tepki

Kardemir Karabükspor - Galatasaray maçının ilk yarısında hakem Cüneyt Çakır'ın 31. dakikada Karabükspor lehine verdiği penaltı dışında özelikle sarı kırmızılıların golünden sonra Yasin'e giderek topu elle mi aldın şeklinde soru yöneltmesi Trabzonsporlu yönetici Nevzat Aydın'ın da tepkisine neden oldu. 

Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın sosyal medyadan Cüneyt Çakır hakkında, "Hakemler pozisyonları oyunculara soracaksa onlara pek gerek yok sanki." ifadelerini kullandı. 

YASİN ÖZTEKİN OMZUNU GÖSTERDİ

Maçın hakemi Cüneyt Çakır golden sonra Yasin Öztekin'e doğru giderken bu sırada etrafını Karabüksporlu futbolcular sardı. Yasin Öztekin ise tribünlere gidip Galatasaraylı taraftarlarla gol sevincini yaşadıktan sonra hakem Cüneyt Çakır'a gelerek omzunu gösterdi ve "Omzumla aldım hocam." dedim. Öte yandan maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın Yasin'e doğru giderek gol anını sorması ise maçın bir başka tartışmalı anı olarak kameralara yansıdı.