Yattara, Bordo-Mavili takımın gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Yattara'nın röportajından önemli satır başları;

"Survivor bitti. Eski futbolcu arkadaşlarımın kazanmasını istiyordum, olmadı. İnşallah gelecek yıl futbolcu arkadaşlarımız şampiyon olacak. Survivor bu sezonda güzel geçti. Trabzonspor'u takip ediyorum. Hazırlık maçını internetten izledim, 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmada Yusuf Erdoğan iyiydi"

"Ben karar verdim. Trabzonspor'un transferlerine karışmıyorum. Uzun yıllar bu formayı giydim, fakat hala gönül kırgınlığım var. Trabzonspor'u konuşmak istemiyorum"

"Burak Yılmaz çok önemli bir oyuncu. Burak, Trabzonspor'a çok şey katacaktır. Türkiye Ligi için önemli bir isim. Türkiye'de en iyi santrfor Burak Yılmaz. Burak Trabzonspor'a dönerse çok sevinirim"

"Yusuf Yazıcı çok büyük bir yetenek. Bu sezon Trabzonspor'da kalmalı. Gelecek yıl Avrupa'ya gidebilir. Umarım menajerler kafasını karıştırmaz"

"Trabzonspor'da teknik direktör ve yönetim kendini düşünüyor. Artık Trabzonspor'u konuşmak istemiyorum. Bunları söylerken çok üzülüyorum. Ben kariyerimde uzun yıllar Trabzonspor forması giydim. Futbolculuk dönemimden sonra kulüpte görev almak istedim fakat görev vermediler. Oyuncu önerdim, yöneticiler para kazanamadığı için bana geri dönüş yapmadılar"

"Gine'den ve Afrika'dan genç oyuncular önerdim, istemeyebilirsiniz. Fakat dinlemiyorlar, saygı duymuyorlar. Ersun Yanal'ı görmeye gitmiştim. Sabahtan akşama kadar tesislerde bekledim. Kimse gelmedi. Ben bu duruma çok üzüldüm. Bundan sonra bir şey konuşmak istemiyorum. Trabzonspor'u konuşmak istemiyorum. Yöneticilere saygı duymuyorum. Tek dileğim İnşallah Trabzonspor şampiyon olur''

"Kısa zaman sonra Türkiye'ye döneceğim. Acun Ilıcalı turnuvaya çağırdı. Trabzonspor'da uzun yıllar forma giydim. Bana Trabzonsporlu yöneticilerin vermediği değeri Acun Ağabey verdi. Acun Ağabeye çok teşekkür ediyorum. Bana Trabzonspor sahip çıkmadı, Acun Ilıcalı sahip çıktı"