61SAAT SPOR SERVİSİ – Hasan Tüncel

Trabzon’a bir organizasyon için gelen İbrahim Yattara ve Mehmet Yılmaz alışveriş merkezinde imza töreni düzenledi.

Düzenlenen imza törenine Trabzon halkı büyük ilgi gösterirken eski futbolcular Yattara ve Yılmaz’a ilgi oldukça büyüktü.
Trabzonspor’un son durumu ile ilgili 61saat’e konuşan efsane oyuncu İbrahima Yattara, Trabzonspor’a önerilerde bulundu.

Belçika Ligi ekiplerinden Standart Liege’de oynayan kardeşi Mohammed Yattara’yı Trabzonspor’a öneren Yattara “herşey para değil, alsınlar oynatsınlar. Trabzonspor benim için herşey. Trabzonspor efsaneleri arasında yer alıyorum. Mohammed Trabzonspor’u düzlüğe çıkaracaktır.”



SAĞ, SOL, SANTRAFOR MEVKİLERİNDE OYNUYOR
Fransa’nın ünlü kulübü Lyon altyapısından yetişen, bu ülkede bir süre Angers takımında forma giyen 23 yaşındaki Mohammed Yattara, geçen sezon Belçika’nın Standard Liege takımına transfer oldu. 
İbrahim Yattara’nın kardeşi olan Mohammed Yattara bir çok mevkiide görev yapabiliyor.
 Sağ kanat, sol kanat, ve santrafor bölgesinde oynayabilen genç oyuncu Gine Milli takımında 22 maçta 7 gol atma başarısı gösterdi.

TRABZONSPOR’UN TAKİBİNDE
Öte yandan Bordo Mavili kurmayların Mohammed Yattara için bir takım girişimlere başladığı öğrenilirken oyuncunun gerek sağlık durumu ve özel yaşantısı hakkında bir çalışma başlattı.



 TEOFİLO'DAN ÖRNEK VERDİ...
Trabzonspor’da yabancı futbolculara sabır gösterilmesi gerektiğini kaydeden Yattara, Teofilo’dan örnek vererek, “Trabzonspor bizim her şeyimiz yalnız bırakmamamız lazım. Ben geldim hemen adaptasyon oldum. Teofilo bir sene hiç birşey yapmadı ikinci sene iyi oynadı. Bu sene kotu geçti. Sabır istiyorum sizden. Bu takım çok şeyler başaracak” dedi.


Kaynak: 61saat.com