Yavuz Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yavuz-Der) olağan genel kurulu yapıldı. Başkanlığa eski belediye meclis üyesi gazeteci Aydın Gelleci seçildi.
Dernek merkezinde yapılan genel kurulun Divan Başkanlığını Hasan Kocaman, katip üyeliklerini ise Refik Kotbaş ve Ali Gelleci yaptı.
Dernek eski Başkanı Selim Kaya, derneğin faaliyetleri konusunda bilgi vererek, “Görev yaptığımız süre içinde yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla önemli hizmetler yaptığımıza inancım tamdır. Sosyal etkinliklerimiz, öğrenci ve hastalara yaptığımız yardımlar oldu. Bunun yanında köyümüzün tanıtımı ve köyümüze yapılacak hizmetler noktasında önemli ziyaretler ve girişimler yaptık. Umut ediyorum bizden sonra görevi devralacak olan arkadaşlar da başarılı çalışmalara imza atacaklardır” dedi.
Daha sonra dernek yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile hesap raporları oy birliği ile kabul edildi. Ardından seçimlere geçildi.

Seçimlerde dernek genel sekreterliğini uzun yıllardır sürdüren Aydın Gelleci bu kez başkanlığa seçilirken yönetim kurulunda ise şu isimler oluştu: Aydın Gelleci (Başkan), Selim Kaya (Başkan Yardımcısı), Hakan Kocaman, (Genel Sekreter), İsmail Yurdusever (Sayman), Şeker Erdoğan (Üye), Hasan Türk (Üye), Coşkun Özkan (Üye). Denetim Komisyonu: Kazım Eski (Başkan), Ali Gelleci, Refik Kotbaş.

Dernek Başkanı Aydın Gelleci, Yavuz Mahallesi’nin kalkınması ve tanıtımı için çalışacaklarını belirterek, “Yönetim kuruluna seçilen kardeşlerimizle birlikte Yavuz Mahallesi’nin tanıtımı, güzelleşmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışacağız. Bunun yanında daha özellikte ihtiyaç sahibi öğrenci ve hastalarımıza daha çok maddi yardım yapmanın peşinde olacağız. Muhtarlık, diğer STÖ ve siyaset kurumlarındaki arkadaşlarımızla birlikte Yavuz Mahallesi’nin en güzel hizmetleri alabilmesi için mücadele çalışacağız. Bundan önce görev yapan dernek başkanı arkadaşlarıma ve ağabeylerime teşekkür ediyor, merhum dernek kurucu ve üyelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.