Yener, "Özellikle geçen sezonki başarısından sonra Karabükspor’un bu sene aldığı sonuçlar bizi de camia olarak üzdü. Ben inanıyorum Karabükspor başkanıyla, yönetimiyle ve futbolcu kadrosuyla bu kötü günleri geride bırakacaktır. Ligde hak ettiği yeri bulacaktır. Ligin ikinci yarısında yaptığı transferlerle de iyi sonuç alma gayretleri var. Bizim de ligde yakaladığımız bir performans var. 4 maçlık galibiyet serimiz var. Biz bu galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Biliyorsunuz futbol dışında her zaman dostluk var ama sahada futbolcu arkadaşlarımız 3 puan için mücadele edecekler. rekabet sürecek” dedi.

BU SEZON LİG PEK TEMİZ DEĞİL
Hasan Yener, "Bakın bu sene liglerin normal seyrinde devam ettiğini söylemek çok inandırıcı olmaz. Tabii ki spekülasyonlar ve söylenenler, geçen yıldan bu yıla sarkan bazı olaylar ligin normal seyrini olumsuz şekilde etkiledi. Seyirci sayısındaki önemli bir düşüş ki bu istatistiklerde bu yüzde 47 dolayında bir azalma belirlenmiş. Bu da ligin düzgün olmadığının yada normal gitmediğinin bir göstergesidir diye düşünüyorum” dedi.

KUPAYI İSTİYORUZ
"Futbol federasyonu bir açıklama yaptı ve şampiyon olan takım eğer şike yaptığı tespit edilirse kupası geri alınır" şeklindeki açıklamayı değerlendiren  Yener, "Tabii ki bu çok speküle edilecek bir konu. Onun için burada son kararı verecek olan Türkiye Futbol Federasyonu'dur. Ama biz Trabzonspor camiası olarak kupayı hak ettiğimize inanıyoruz” şeklinde ifade etti.

58. MADDE İÇİN DESTEK ALIYORUZ
Hasan Yener, 58. madde konusunda diğer külüblerden de destek aldıklarını belirterek, "Biz futbolda bu güne kadar dik ve temiz durduk bu tavrımız bundan sonrada devam edecek. Bu 58. madde konusunda bize diğer külüblerin desteği var. Yalnız şu da bir gerçek, yani 58. madde de şikeyle ilgili cezanın değişmesi hiçbir şekilde mümkün değil. Ama hem şikeyle ilgili ceza ile teşvik ve teşvike teşebbüsün de aynı cezalarla sonuçlandırılması bu da pek doğru değil bana göre. Yani adam vurmayla, adam vurmaya teşebbüsün, adam öldürmeyle adam öldürmeye teşebbüsün aynı cezalarla cezalandırılmasının doğru olmayacağını düşünüyorum. Tabii ki bunun hukuki yanı ne olur onu da hukukcular karar verecek” dedi