Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Kayseri'ye hareket etmeden önce havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yener, PSV Eindhoven maçının kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Özellikle bu sene Avrupa'da oynadığımız maçlarda Avni Aker'de hiç kaybımız olmamıştı. Bu bizim ilk kaybımız oldu. Her şey bitmiş değil ikinci maç için şansımız azda olsa bunu kullanmaya çalışacağız. Böyle bir zorlu süreçte Kayserispor deplasmanı gibi zor bir deplasmanda ve zor hava şartlarında mücadele etmek bizim için daha da zor olacak. Kayserispor genç ve oldukça tempolu oynayan takımlardan biri. Kayserispor'un başında da bizim eski sporcumuz Şota'nın da olması ayrı bir güzellik" dedi.

Yener, Kayserispor maçının çok zor geçeceğini belirterek, "Kayserispor'un kendi sahasında iyi oynadığını düşünürseniz bizim kazanmakta zorlanacağımız maçlarda biri olacak belki de. Bundan sonra futbolcu arkadaşlarımız kayıpların zor olacağının bilincindeler. Umuyorum iyi bir futbolla 3 puanı alan takım biz oluruz. Bu maçta sakat vermeden çıkmakta son derece önemli" diye konuştu.

Bir basın mensubunun, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın savunmasını neredeyse Trabzonspor'un üzerine oturtmuş durumda?" sorusuna ise Yener, "Bu konuda en güzel cevabı Galatasaray başkanı sayın Ünal Aysal söyledi. Bizde Ünal Aysal'ın dediği gibi düşünüyoruz. Biz hiç bir zaman bugüne kadar yasal dışı veya etik olmayan hiç bir işin içinde olmadık" yanıtını verdi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Silivri'deki duruşmada "Galatasaray-Trabzonspor maçı irdelensin" diyen Aziz Yıldırım'a sert çıkarak, "Kimse, üzerindeki lekeyi başkasına bulaştırarak kendini temizleyemez" açıklamasında bulunmuştu.