Trabzonspor'un Hüseyin Avni Aker'de dün akşam Samsunspor'u 4-0 mağlup etmesinin ardından bugün yerel basın dikkat çeken başlıklarda çıktı.

GÜNEBAKIŞ GAZETESİ
Başlıklar arasında en dikkatçekici olanı ise Günebakış Gazetesi'nin attığı 'Burakmıyor ki başka başlık atalım' oldu. Daha önce bir çok kez atılan, 'Burakmıyor ki başkası atsın' başlığına atıfta buluBurak'ın dün akşamki performansına ögüler yağdıran gazete, "Dün akşam da iki gol attı, penaltı ve 4 net pozisyon kaçırdı. Asist yaptı. Maça damgasını vurdu" ifadelerini kullandı.



TAKA GAZETESİ
Rekortmen başlığını kullanan Taka Gazetesi ise "Trabzonspor Samsun'a 4 attı 7 kaçırdı" ile ara başlık verdi. Burak Yılmaz'a övgüler yağdıran gazete ayrıca yağmurda maçı izleyen taraftarların fotoğrafını koyarak 'Cefakar taraftar' başlığı ile taraftarlara övgü yağdırdı. Gazete ayrıca Burak Yılmaz'ın bir rekor kırdığını ifade ederek, "Gol sayısını 21'e çıkaran Burak Yılmaz 10 sezonluk profesyonel kariyerinde bir sezondaki en fazla golünü attı ve rekorunu kırdı" ifadelerine yer verdi.




İLKHABER GAZETESİ
Trabzon'da yayın yapan bir diğer yerel gazetede Trabzonspor'un 4-0'lık Samsunspor zaferine geniş yer ayırdı. "Mutluluğun resmidir", "Dört dörtlük zafer" başlıklarını kullanan gazete, "Trabzonspor zirve tırmanışını son sürat sürdürüyor. Rakibini 4-0'la geçen Bordo-Mavililer, ligde üst üste. 4 galibiyetine imza atarken, puan tablosunda da 4. sıraya yerleşti" alt başlığını kullandı.



KARADENİZ GAZETESİ
Trabzon'un en çok satan yerel gazetesi Karadeniz ise bugün klasik bir başlıkla okurlarına, Trabzonspor'un Samsunspor zaferini duyurdu. 2000 yılı ABD yapımı ünlü aktörler George Clooney ve Mark Wahlberg'in de yer aldığı filmden alıntı yapılan başlık ile Trabzonspor'un akşamki performansı okurlara aktarılmış. Gazzete ayrıca Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Samsunspor Teknik Direktörü Petkoviç'in açıklamalarına yer verdi. Gazete alt başlığında ise şunları yazdı: "Ligde son 3 maçını kapanız Samsunspor karşısına çıkan Trabzonspor, Burak (2) Henrique ve Olcan'ın golleriyle şov yaptı. Bir penaltı ve sayısız pozisyonun kaçtığı maçta Kırmızı-Beyazlılar yine hayal kırıklığı yarattı.