7 Şubat tarihinde oynanacak olan Fenerbahçe Trabzonspor maçı için geri sayım başladı. Geçen sezon Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayan Ersun Yanal bu kez Trabzonspor'un başında başarılı olmak için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise kendisini Trabzonspor maçında kanıtlamak isteyecek. Her iki iddialı takımın sahada müthiş performans beklenildiği maç nefesleri kesecek.

Saat 19.00 da başlayacak olan ve Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanacak olan Fenerbahçe Trabzonspor maçında en çok dikkat edilecek olan İsmail Kartal ile Ersun Yanal arasındaki rekabet olacak.

Trabzonspor'un bu hafta oynayacağı kritik F.Bahçe maçıyla ilgili hazırlıkları sürüyor. 17 yıldır kazanamadığımız Kadıköy'de  son zaferi elde eden Yılmaz Vural'a 'Hocam nasıl kazanırız' diye sorduk. Kurt teknik adamın çok ilginç cevapları oldu. Yılmaz hoca, "Maçın şifresi Ersun'da. F.Bahçe'yi o çalıştırdı. O şampiyon yaptı. Hem o takımı hem Saracoğlu Stadını en iyi o biliyor. Futbolcuların üst düzeyde motive ederse doğru hamlelerle istediğini alabilir" dedi.

KAYNAK: TAKA